Όροι και Προϋποθέσεις

Οι επισκέπτες αυτού του διαδικτυακού τόπου συμφωνούν ότι

 

 • Θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, e-mail,κλπ) στις φόρμες επικοινωνίας και εγγραφής

 • Θα χρησιμοποιούν τον ιστότοπο σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη και δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή και δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το https://www.tng-aromata.com

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο δε χρήστης πρέπει να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης καθώς η χρήση του ιστότοπου μετά από κάθε τροποποίηση συνεπάγεται ότι αποδέχεται αυτές τις αλλαγές.

 

 Όρια Ευθύνης

Η επιχείρηση δηλώνει ότι, το περιεχόμενο, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του ιστότοπου https://www.tng-aromata.com, που παρέχονται στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.tng-aromata.com ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί των ημερών διαθεσιμότητας ή μη διαθεσιμότητας. Το https://www.tng-aromata.com καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, λάθη ή βλαπτικά στοιχεία στα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημία ούτε για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσης από χρήστες του ιστότοπου. Οι επισκέπτες συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

Πολιτική ακυρώσεων / επιστροφών | Όροι υπαναχώρησης

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στις κατωτέρω περιπτώσεις:

α) Σε περίπτωση που παραλάβατε προϊόν το οποίο έχει καταστραφεί κατά την μεταφορά. Αν το εσωτερικό έχει υποστεί ζημιά υποχρεούστε να κρατήσετε και την συσκευασία στην ίδια ακριβώς κατάσταση που την παραλάβατε, μαζί με τα υλικά που υπάρχουν μέσα σε αυτήν (π.χ. φυσαλίδες-φελιζόλ), προκειμένου να την παραδώσετε στην μεταφορική εταιρεία για να γίνει πραγματογνωμοσύνη. Μαζί θα πρέπει να παραδώσετε και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (όπως π.χ. απόδειξη αγοράς). Μη τήρηση των όρων αυτών θα σημαίνει και μη αποδοχή από την πλευρά μας της αποζημίωσης ή αντικατάστασης.

β) Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, επιστρέφοντάς το στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής.

Σε κάθε περίπτωση βασική προϋπόθεση είναι να έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας, και το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, σφραγισμένο και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Μόλις λάβουμε το προϊόν θα σας επιστρέψουμε άμεσα την αξία του σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε. Εάν ο λόγος επιστροφής του προϊόντος οφείλεται σε σφάλμα δικό μας, αναλαμβάνουμε τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή του και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει καμία χρέωση για τον πελάτη. Σε κάθε άλλη περίπτωση αναλαμβάνετε με δικά σας έξοδα να το αποστείλετε με τον τρόπο με τον οποίο το παραλάβατε (συστημένο ή courier) και σε ασφαλή συσκευασία ώστε να αποφευχθούν φθορές κατά την μεταφορά, στην έδρα της επιχείρησης που βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση Πλαπούτα 29 στο Νέο Ηράκλειο με Τ.Κ. 14122. Στην τελευταία περίπτωση επιστρέφεται στον πελάτη η αξία του προϊόντος χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα ή τα έξοδα αντικαταβολής.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων με την αιτιολογία ότι δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του πελάτη το προϊόν ή δεν είναι το άρωμα που περίμενε. Τα αρώματα από τα TNG είναι χύμα αρώματα τύπου και ενδέχεται να διαφέρουν από το πρωτότυπο. Ένα άρωμα για να χαρακτηριστεί ελαττωματικό πρέπει να έχει πολυμεριστεί και μην διαρκεί το άρωμά του. Μην προσπαθείτε να μυρίσετε ένα άρωμα κατευθείαν από το μπουκάλι. Πριν η μύτη σας προλάβει να έλθει σε γνωριμία με το χαρακτήρα του αρώματος, θα κατακλυστεί από το αλκοόλ που κάθε αρωματικό παρασκεύασμα περιέχει. «Ψεκάστε» το άρωμα σε μια απορροφητικό χαρτί ή σε ένα κοινό χαρτί. Αν μετά από μία ώρα δεν μυρίζει το χαρτί μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως ελαττωματικό. Σε περίπτωση που επιστραφεί ένα άρωμα που δεν πληροί τις προϋποθέσεις του ελαττωματικού ο πελάτης χρεώνεται την επιστροφή του και την επαναποστολή του. Αν είναι όντως ελαττωματικό του στέλνεται ένα καινούριο ή το σύνολο των χρημάτων που κατέβαλε.

 

 Δήλωση Εχεμύθειας

 

Οι ερωτήσεις, οι αιτήσεις που υποβάλλονται και γενικά η ηλεκτρονική αλληλογραφία θεωρούνται απόρρητες. Οι πληροφορίες που μας παρέχονται χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή ηλεκτρονικής απάντησης και δεν μεταβιβάζονται παρά μόνο στον ενδιαφερόμενο αποδέκτη. Επίσης, σε περίπτωση που μας ζητηθεί από τον νόμο ή αν κρίνουμε ότι το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας βλάπτει, θα μεταβιβάζονται και στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να

 

 • Προστατευθούμε ενάντια στη μη εξουσιοδοτημένη, στη μη σύμφωνη με τον νόμο και γενικά στην κακή χρήση του ιστότοπου

 • Προστατεύσουμε την ασφάλεια και την περιουσία των χρηστών και του καταναλωτικού,κοινού

  Το https://www.tng-aromata.com έχει το δικαίωμα να προσθέτει και να μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του ιστότοπου, καθώς και τους όρους χρήσης, όποτε κρίνει ότι είναι απαραίτητο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω αυτού.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ (ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ–ΤΙΜΕΣ)

 

Δεσμευόμαστε ως προς τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που αναφέρουμε μέσα στην ιστοσελίδα μας. Δεν δεσμευόμαστε ως προς τις εικόνες των προϊόντων καθώς αυτές είναι ενδεικτικές και μόνο για την εξυπηρέτηση των πελατών..

Επίσης, η διαθεσιμότητα αναφέρετε σε εργάσιμες ημέρες, είναι αυτή που μας δίνουν οι επίσημοι διανομείς και για αυτό το λόγο ενδέχεται να αλλάξει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Επομένως για προϊόντα που είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, η διαθεσιμότητα επιβεβαιώνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα,, αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω email μέσα σε αυτό το διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε απορία σας στο 210-2826940 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας μας.

Σε περίπτωση που γίνει παραγγελία η οποία περιέχει προϊόντα διαφορετικής διαθεσιμότητας, η αποστολή από το https://www.tng-aromata.com θα γίνεται για όλα τα προϊόντα της ίδιας παραγγελίας υπολογίζοντας την μεγαλύτερη χρονικά διαθεσιμότητα. Εάν το επιθυμεί ο πελάτης, μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα διαφορετικών διαθεσιμοτήτων ξεχωριστά,  αλλά σε κάθε περίπτωση το κόστος θα επιβαρύνει τον ίδιο.

Στις τιμές των προϊόντων περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

Η παράδοση των προϊόντων στην εταιρεία courier προς αποστολή γίνετε εντός της εκτιμώμενης ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας, την οποία και πρέπει να αποδεχτείτε προτού οριστικοποιήσετε την παραγγελία σας. Οι μεταφορές των προϊόντων γίνονται με συνεργαζόμενη επιχείρηση κούριερ  και είναι ασφαλισμένα για ζημίες κατά την μεταφορά.

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

 

 1. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του https://www.tng-aromata.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν.2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις.

 2. Η επιχείρηση σας ενημερώνει ότι, για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας μέσω των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε στην διαδικτυακή μας πύλη, επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, βάσει του Ν.2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του και με βάση τα παρακάτω: Μας δίνετε μόνο τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ομαλή ολοκλήρωση της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι: το ονοματεπώνυμό σας, τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας (πόλη, οδός, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως: αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας), αριθμό fax και επάγγελμα. Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου χρειαζόμαστε το όνομα της επιχείρησης, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ που ανήκει, επάγγελμα, διεύθυνση της έδρας αυτής και το τηλέφωνο επικοινωνίας. Κατά τα λοιπά ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας (το e-mail, σας, όνομα χρήστη, password) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή καταλόγων. Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας, ήτοι τη συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και την ουσιαστική εξυπηρέτησή σας ώστε μένοντας ικανοποιημένοι να μας επιλέξετε ξανά για τις αγορές σας.

 3. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας έχετε εμπιστευτεί για να σας προσφέρουμε μια ουσιαστική εξυπηρέτηση:

  • Για να παραδίδουμε στο χώρο σας παραγγελίες που έχετε πραγματοποιήσει online.

  • Για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε τις παραγγελίες σας.

  • Για να μπορούμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και έρευνές σας.

  • Για να σας στέλνουμε ειδικές προσφορές και ενημερώσεις.

 4. Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11ν. 2472/1997) Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι παραπάνω πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τις αρμόδιες Αρχές.

 • 5. Πραγματοποιώντας Σύνδεση/Login από την αρχική σελίδα του καταστήματος και δίνοντας τα στοιχεία που σας ζητούνται, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχετε εμπιστευτεί και να κάνετε αλλαγές. Επικοινωνώντας μαζί μας στο 210-2826940 ή μέσω της online φόρμας επικοινωνίας μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή τους και γενικά να προβάλλεται οποιεσδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν.
 1. Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η επιχείρηση χρησιμοποιεί την πλέον προηγμένη και αξιόπιστη τεχνολογία ασφάλειας συναλλαγών μέσω του διαδικτύου, σε παγκόσμια κλίμακα. Επίσης, προσωπική ασφάλεια αποτελεί για εσάς και το email που δίνετε όταν εγγράφεστε ως μέλος του https://www.tng-aromata.com Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να μας δοθεί το email και o κωδικός (password). Για αυτό το λόγο, φυλάξετε καλά αυτά τα στοιχεία ώστε να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.

Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι το https://www.tng-aromata.com διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.

Το https://www.tng-aromata.com δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη/μέλους με τους τρίτους παροχής υπηρεσιών που διαφημίζονται στο https://www.tng-aromata.com και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.